Cum sa flirtezi in timp ce conduci

de / Postat in Sfaturi utile

Poti combate plictiseala din trafic, prin angajarea in diferite activitati: poti sa asculti muzica, poti sa te uiti in oglinda, sau poti flirta cu vecinii din trafic. Daca esti la volan si observi o persoana draguta in dreptul tau, poti sa ii atragi atentia printr-un flirt subtil.

Cum sa faci?

  • Arunca-i o privire rapida. Incearca sa nu te holbezi la celalalt sofer, uita-te doar o data la el, rapid. Daca incepi dintr-o data sa te uiti lung la el, vei parea o persoana ciudata si disperata.
  • Repeta primul pas. Daca te uiti si a doua oara la persoana respectiva ii arati ca esti interesat. In acest pas, incearca sa obtii contactul vizual. Daca nu te observa, poate e mai bine sa renunti si sa asculti muzica.
  • Fa-i un semn, sa isi dea seama ca flirtezi, dupa ce ochii vostri se intalnesc. Zambeste, fa-i cu mana sau alt gest care sa ii arate ca esti interesat.
  • Asteapta un raspuns. Daca persoana cealalta este interesata, continua sa flirtezi. Altfel, las-o balta si prefa-te ca te joci cu radio-ul.
  • Cand pornesti de pe loc fa-i rapid un semn cu mana sau spune-i ceva. Vezi ce face, la randul lui, inainte sa porneasca.

Atentie!

Fii mereu atent la drum cand conduci. Alege un moment potrivit sa flirtezi, ca de exemplu cand opresti la semafor, sau esti blocat in trafic. Nu vrei sa ai un accident sau sa ii enervezi pe ceilalti soferi cand tii traficul in loc.

Daca observi o verigheta sau copii in spate, opreste-te din flirt. Situatia s-ar putea sa devina un pic ciudata :)


Articole similare

Comentarii

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici