Permisul un vis. A picat examenul de 63 de ori!

de / 06 Oct 2015 / Postat in Stiri

Un cioban analfabet, care incearca de 11 ani sa obtina permisul de conducere, dar si un fost cadru militar, in varsta de 84 de ani, care l-a luat cu brio, sunt personajele principale ale evaluarilor facute de Directia pentru permise in 2013.

Pe cei doi ii uneste un singur lucru: perseverenta. Dincolo de asta insa, bilantul oficial arata ca cei mai multi dintre candidatii respinsi, atat la sala, cat si la proba practica, sunt din Bucuresti, Calarasi, Vrancea si Iasi.

Ioan Adas are 84 de ani, iar anul trecut a fost cel mai in varsta pretendent la permisul de conducere, categoria AM. "La examen nu a fost greu, partea practica a fost mai grea pentru ca ploua si patina scuterul. Daca luam o curba scurta cand a trebuit sa fac 8-urile".

De departe insa cel mai perseverent dintre toti este Ion Corduneanu. Dansul a dat de 63 de ori examenul. ''Iau sala, orasul cad... iau sala, orasul cad. Ohooo, am vreo 11 ani de cand tot dau". Ciobanul in varsta de 65 de ani, nu are scoala. Asadar nu stie sa citeasca dar are memorie fotografica asa ca viseaza chestionarele.


Articole similare

Comentarii

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici