Otopeni, judetul Ilfov
Telefon: B
Adresa: Str.Traian,nr.1,bl.P12,sc.2,ap.10

1 0 Administreaza aceasta pagina

Comentarii

  1. Anonim a raspuns in 01 Octombrie 2014:
    Pe ce autostrada merge? E interzisa circularea masinii de scoala pe autostrada!!! Ma indoiesc ca cineva si ar risca licenta in acest mod! Si ca sa veridic acest calificativ, mi se parea normal sa ti dai si numele, ca de anonimi si prosti e plina tara! Asa am avea si noi incredere in calificativele date, si ne am alege corect instructorii!
  2. Anonim a raspuns in 02 Iulie 2014:
    Nu recomand acest instructor Blandu.Scoala este sub orice critica administrata de director. Instructorul nu se tine de cuvant cand promite ceva, face diferentieri intre cursanti (adica prefera barbatii) , cere bani de scoala inainte fara a respecta ratele stabilite de comun acord. De asemeni este un bataus notoriu pentru fete, le pocneste in cap, le cearta tot timpul pe traseu. Prefera sa mearga pe autostrada cu viteza mare pentru a intimida cursantii. Am vazut si alti instructori cum procedeaza la diverse scoli si pot spune ca este foarte exagerat in ceea ce priveste manierele si atitudinnea sa ca intructor.

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Ilfov

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici