Chestionare auto categoria E

Stiai ca acum poti sa vezi explicatiile la toate intrebarile de la examen? Afla mai multe acum!
1 2 3 4 5 6

Chestionarele auto sunt actualizate conform ultimelor modificari din Codul Rutier.

Formatul de chestionare si teste drpciv simuleaza examenul pe calculator. Intrebarile sunt cele de la examen, insa in alta ordine.


Permisul de conducere Categoria E

Categoria BE

Ansamblul de vehicule a carui masa totala maxima autorizata depaseste 4.250 kg, format dintr-un autovehicul tragator din categoria B si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata depaseste 750 kg.
Conditii: 18 de ani impliniti.

Categoria CE

Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria C si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg.
Conditii: 21 de ani impliniti.

Categoria C1E

Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria C1 si o remorca sau semiremorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg, cu condiĊ£ia ca masa totala maxima autorizata a ansamblului sa nu depaseasca 12.000 kg. Ansamblurile de vehicule in care vehiculul tragator face parte din categoria B, iar remorca sau semiremorca sa are o masa totala maxima autorizata de peste 3500 kg, cu condiĊ£ia ca masa totala maxima autorizata a ansamblului sa nu depaseasca 12.000 kg.
Conditii: 18 de ani impliniti.

Categoria DE

Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria D si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg. Remorca nu trebuie sa fie destinata transportului de persoane.
Conditii: 24 de ani impliniti.

Categoria D1E

Ansamblul de vehicule constand dintr-un autovehicul tragator din categoria D1 si o remorca a carei masa totala maxima autorizata este mai mare de 750 kg. Remorca nu trebuie sa fie destinata transportului de persoane.
Conditii: 21 de ani impliniti.