Scoala de soferi Brasov Gamadmis va ofera posibilitatea testarii cunostinitelor personale printr-un sistem de chestionare auto online, special conceput pentru a va familiariza cu noul sistem de testare pe calculator. Scoala de soferi Brasov Gamadmis dispune de sala de legislatie rutiera dotata cu calculatoare pentru simularea examenului sustinut la politie sub îndrumarea unor profesori cu experienta, care va vor ajuta sa deprindeti cunostintele teoretice necesare oricarui conducator auto. Scoala de soferi Gamadmis Brasov va ofera cele mai bune conditii si programe de pregatire atât practice cât si teoretice. Instruirea practica se face pe autoturisme de ultima generatie. Experienta acumulata de-a lungul timpului reprezinta garantia unei pregatiri temeinice. Venim în sprijinul cursantilor cu o baza materiala si didactica deosebita.
Preturi
Pachet curs scoala de soferi STANDARD Dacia Logan : 860 LEI ( - 60 LEI reducere) 800 LEI Pachet curs scoala de soferi PREMIUM Renault Megane: 1110 LEI (- 60LEI reducere) 1050 LEI include:
• Curs teoretic - legislatie rutiera, conducere preventiva si ecologica, prim ajutor, cunoasterea si intretinerea autovehiculelor.
• Curs practic - 30 ore de conducere pe autoturismul scolii.
• Carburant pentru 30 ore de conducere pe autoturismul scolii.
• Asigurarea autoturismului la primul examen de conducere, la data stabilita de scoala de soferi Brasov Gamadmis.
• Acces gratuit si nelimitat la sistemul informatic online de invatare si testare a cunostintelor de legislatie rutiera, identic cu cel de la D.R.P.C.I.V.
• Asistenta la intocmirea dosarului de examinare necesar la programarea cursantului la D.R.P.C.I.V.
• Evaluarea cunostintelor teoretice si practice in cadrul cursului in vederea eliberarii fisei de scolarizare.
Telefon: 0728 994262 | 0268 541953 | 0368 006220
Website: www.scoaladesoferi-brasov.ro | www.gamadmis.ro | www.chestionarecategoriab.ro
https://www.facebook.com/ScoalaDeSoferiBrasovGamadmis | https://twitter.com/ScoalaSoferiBv

Brasov, judetul Brasov
Telefon: 0268/541953
Adresa: Str. Carpenului, Nr. 3
Email: gamadmis@yahoo.com
Website: http://scoaladesoferi-brasov.ro
Categorii permis: B

133 31

Comentarii

  1. Anonim a raspuns in 01 Februarie 2014:
    Recomand cu mare incredere aceasta scoala de soferi. Dupa 4 luni de carnet nu am absolut niciun regret sau reproș. Tot ce m-a invatat Dl. Instructor Gabriel mi-a fost de folos si sunt sigur ca imi va fi si pe viitor. Din punct de vedere al tehnologiei, sala de simulare a examenului teoretic este unica si este identica cu cea de la politie. Din punctul meu de vedere este, categoric, cea mai buna si bine pregatita scoala de soferi din Brasov!
  2. Anonim a raspuns in 01 Februarie 2014:
    Recomand şcoala cu încredere deplină ca urmare a propriei experienţe, dar şi a experienţei apropiaţilor mei! Dacă îţi doreşti să fii cel mai bun, atunci vei alege Gamadmis! De ce scandez Gamadmis? Din pur egoism - ţin la siguranţa mea şi a familiei mele. Pentru ca aceasta să nu fie pusă în pericol, şoferii trebuie să fie competenţi. So, be wise! :)

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Brasov

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici