Regulament concurs "Michelin - Siguranta la volan"

ORGANIZATOR

Organizatorii concursului "Michelin - Siguranta la volan" este SC Happy Pixels SRL cu sediul in Reghin, B-dul Unirii, bloc 7, scara II, ap. 21, jud. Mures, CUI RO28171477, Nr. de Inregistrare la Registrul Comertului J26/262/2011 si SC Michelin Romania SA cu sediul in WTCB-CCIB, Piata Montreal, nr. 10, intrarea D, etaj 3, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/849/2001, Cod Unic de Inregistare 13663684, cu CUI RO13663684 numiti in continuare Organizatori sau Organizator. Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participantii.

LOCUL DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura prin Internet, pe site-ul Organizatorului, http://www.permis-de-conducere.ro.

DURATA DE DESFASURARE

Concursul se desfasoara in perioada: 2 iulie – 11 decembrie 2012 pe parcursul a 20 de etape.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice inregistrate ca utilizatori ai site-ului permis-de-conducere.ro, in conformitate cu termenii si conditiile de utilizare agreate la inregistrarea pe site-urile apartinand Organizatorului. Concurentii trebuie sa aiba cetatenie romana si domiciliu in Romania. Pe toata durata desfasurarii concursului, orice participant poate sa renunte la participare. Angajatii Organizatorului si ai Sponsorilor precum si membrii familiilor acestora nu au dreptul sa participe la acest concurs. Toate datele furnizate cu ocazia participarii la acest concurs pot fi folosite de Organizator in scopuri comerciale. Participand la acest concurs esti de acord, ca in cazul castigarii unui premiu imaginea ta sa fie folosita in scopuri publicitare, sau pentru activitati viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Participantii la acest concurs au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale, printr-o cerere scrisa pe adresa SC Happy Pixels SRL. Prin participarea la acest concurs se considera cunoscut si acceptat prezentul Regulament, precum si Conditiile generale de utilizare a site-urilor permis-de-conducere.ro.

MODUL DE DESFASURARE A concursului SI MODALITATEA DE DESEMNARE A CASTIGATORILOR

Etape:

Concursul se desfasoara pe parcursul a 20 de etape saptamanele. Etapele incep luni si se termina duminica, in fiecare saptamana.

Organizatorul va publica la inceputul fiecarei etapei un set de 3 intrebari. Raspunsurile corecte pot fi gasite in articolele publicate pe site-ul Organizatorului.

Detalii mecanism concurs

Participa la concurs numai utilizatorii care sunt inregistrati pe site-ul Organizatorului.

Orice utilizator care raspunde corect la intrebarile etapei este eligibil pentru tragerea la sorti.

Un utilizator poate fi desemnat o singura data castigator.

Tragerea la sorti se va face dupa terminarea etapei, cel tarziu pana miercuri. La tragerile la sorti saptamanale participa toti utilizatorii inscrisi in etapa respectiva.

DESCALIFICARE

In cazul in care oricare dintre concurenti/alti utilizatori permis-de-conducere.ro lezeaza drepturile sau afecteaza imaginea Organizatorului sau a altor concurenti, in orice fel, acesta poate fi eliminat din concurs. Datele inscrise trebuie sa fie conforme cu realitatea. Datele pot fi verificate. In cazul constatarii existentei oricarei tentative de frauda aceasta va conduce la descalificarea concurentului si interzicerea accesului in viitor la concursurile organizate de Organizator.

PREMII

Fiecare etapa are aceleasi premii:

Locul 1 - Organizator portbagaj Michelin
Locul 2 - Laterna Jedi Michelin
Locul 3 - Recipient bauturi aluminiu Michelin

ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorii trebuie sa raspunda in maxim 10 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului/telefonului care contine instiintarea de castigare a concursului. In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul in acest termen de 10 de zile calendaristice, el pierde orice drept asupra premiului castigat. Castigatorii concursului au obligatia sa completeze un formular cu datele de contact inainte de a intra in posesia premiului. Castigatorul isi va primi premiul conform prezentului regulament, imediat ce vor fi intocmite formalitatile necesare.

LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

INTRERUPERE

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorilor, dar nu inainte de a anunta publicul printr-un email si anunt publicat pe site-ul Organizatorului.

REGULAMENT

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe pagina de internet www.permis-de-conducere.ro. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament. Organizatorul concursului are obligatia de a face publice numele castigatorilor si castigurile acordate.

Data: 02.07.2012

ÎMI POATE OFERI O ANVELOPĂ TOT CEEA CE ÎMI ESTE NECESAR?

INFORMAŢII DE BAZĂ REFERITOARE LA ANVELOPE

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici