Instruim cursanti in vederea obtinerii permisului de conducere categoriile A,B,C, D si E.

Cluj-Napoca, judetul Cluj
Telefon: 0264-442589
Adresa: Str. Alexandru Vaida Voevod 63

26 14 Administreaza aceasta pagina

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 17 Noiembrie 2015:
  Referitor la "domnu" Mocanu si eu am doar cuvinte de "lauda".Atat e de spus:FERITI-VA DE EL!!!!!!!!!!!!!
 2. Anonim a raspuns in 13 Septembrie 2015:
  Salutare ,,,,,sa stiti ca nu tot ce zboara se si mananca ,,,,gura lumii nu o poti astupa ,,,deci sc ALFA te poate instrui ca sa poti circula in siguranta pe drumurile publice ,,,am urmat si eu cursurile acestei scoli si am reusit din prima ,,am avut ca instructor pe Bogdan un om deosebit,,,,,,,
 3. Anonim a raspuns in 02 Septembrie 2015:
  Si eu am facut scoala cu domnu Mocanu, s-a comportat foarte ok. Calm si linistit, daca era cazul mi-o explicat si de 10 ori. Il recomand.
 4. Anonim a raspuns in 30 August 2015:
  Calm , e totul ok cu scoala.
 5. Anonim a raspuns in 20 August 2015:
  Fac scoala de soferi la Scoala Alfa si pot spune ca este cea mai buna.Doamna de la legislatie preda foarte bine si inteleg tot ce ne explica si intr-adevar,ei nu vor banii nostri,vor ca noi sa conducem bine si isi dau silinta si interesul pentru asta.
 6. Anonim a raspuns in 08 August 2015:
  am absolvit aceasta scoala . este poate cea mai buna din Cluj.cei care comenteaza aiurea probabil nu au habar nici macar unde e situata.
 7. Anonim a raspuns in 04 Iunie 2015:
  Cati dintre cei cre ati comentati aici ati urmat cursurile acestei scoli? Vorbiti ca prostii din auzite! Scoala Alfa e foarte buna. Nu este o "scoala de luat permisul" doar, este o scoala care te invata sa conduci. Doamna de la legislatie e foarte foarte ok, preda bine si iti tintra in cap usor tot ce preda, facem si ore de conducere defensiva, teste de conducere defensiva si practica de conduvere defensiva. Putem sa mergem la cursuri de legislatie cand vrem fara sa dam 1 leu. (asta evident dupa ce ai facut saptamana de legislatie obligatorie) Pot sa vina si cei de la alte scoli care vor sa faca cursuri de legislatie la Alfa si nu platesc 1 leu (evident, cursul se face neoficial, fara acte). Scoala Alfa e singira din Cluj unde e posibil asa ceva. Pentru ca pe ei nu ii intereseaza sa te stoarca de bani, pe ei ii intereseaza sa conduci bine. Si ce daca nu au cele mai bune masini? Nu masina conteaza. Conteaza garnitura dintre scaun si volan, daca stiti cum zic.
 8. Anonim a raspuns in 25 Aprilie 2015:
  CITE ORE DE CONDUS SE FACE?
 9. Anonim a raspuns in 03 Martie 2015:
  Da asa este,și eu am făcut cu mocanu asta. Și a fost un nesimțit,am vrut sa îl schimb dar nu am putut, pentru examen mi-a cerut de 2 ori plata iar înainte de a îmi da examenul mi-am luat alt instructor particular ca nu știam nimic,de îl întrebam ceva îmi zicea k mi-a mai zis și nu mai îmi zice a doua oara.feriți-vă de instructorul mocanu de la SC alfa.
 10. Anonim a raspuns in 11 Noiembrie 2014:
  mi-a expirat scoala si nu am luat carnetul de conducere am dreptul sa platesc din nou dar la jumata de pret??
 11. Anonim a raspuns in 19 Martie 2014:
  eu am facut scoala de soferi cu domnu Mocanu si sa comportat foarte frumos cu mine si are un calm de neinteles. P.S Mi-am luat din prima traseul.
 12. Anonim a raspuns in 24 Ianuarie 2014:
  Feriti-va de unu Mocanu - nenea are probleme grave cu capu!!! Ma mir ca nu e internat la psihiatrie la cat ii de dilau. Nu pot sa inteleg de ce nu-l da afara. dupa ce am avut ghinionul sa ajung la el si cand am vrut sa-l schimb imediat, toti cu patronul in frunte se faceau ca ii super grozav instructoru si ca elevii lui is prosti. Ca sa aflu ca de fapt pe la spate toti imi dadeau dreptate si ca mocanu are f. multe reclamatii si face f. multe necazuri elevilor.
 13. Anonim a raspuns in 03 August 2013:
  Dragi barbati, feriti-va prietenele/iubitele/nevestele,etc de aceasta scoala!!! Si mai ales de instructorii batrani si libidinosi! fie ca-s angajati sau independenti sint total lipsiti de profesionalism - in afara de urmatoarele: intimidari, iti cer bani la negru, iti fac aluzii sa le faci cadouri si sa te culci cu ei - NU ITI ARATA SA CONDUCI DE LOC!!! Ajungi la examen si nu stii nimic, pedaleaza ei in locul elevului si nu iti dai seama!!

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Cluj

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici