Pregatirea teoretica se face la scoala de soferi si este sustinuta de cei mai buni profesori, ajutati de o baza materiala si un soft asemanator softului cu care se efectueaza examinarea la proba teoretica,astfel la scoala de soferi cursantii vor fi familiarizati cu chestionare auto pe care le vor intalni si la examenul de sala.

Scoala de soferi realizeaza pregatirea practica cu autovehicule agreate de R.A.R. , si cu instructori auto ce intrunesc noile norme.

Cursanţii sunt pregătiţi şi verificaţi la scoala de soferi înaintea susţinerii examenului cu organele de poliţie,scoala de soferi AutoDiana avand un procentaj mare de promovabilitate.

Cursantii scolii de soferi vor putea sustine examenul auto de traseu cu autovehiculul cu care au facut pregatirea practica,scoala de soferi punand la dispozitia acestora autovehiculul dar si instructorul auto pentru ziua examenului.

La examenul auto veti merge insotiti de un instructor auto de la scoala de soferi , care va avea grija ca d-voastra sa sustineti examenul auto in cele mai bune conditii.

Cursantii care poseda permis de conducere ,sau care nu poseda permis de conducere si doresc perfectionare in conducerea autovehiculului,vor putea efectua la scoala de soferi , ore suplimentare de conducere.

Bucuresti, judetul Bucuresti
Telefon: 0744294999, 0730655301
Adresa: Strada Scoruşului, nr. 7
Email: cristiandanandrei@yahoo.com
Categorii permis: B

14 3

Comentarii

  1. Anonim a raspuns in 01 Octombrie 2015:
    Instructorul meu a fost super de treaba,...la cate am citit pe forumuri...chiar imi era teama! Recomand aceasta scoala si pe instructorul Gheorghe Mihai!
  2. Anonim a raspuns in 25 Mai 2015:
    Recomand cu caldura scoala asta...!Mai ales pe instructorul Tanase Cristian,cu care am luat permisul la primul examen.

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Bucuresti

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici