Galati, judetul Galati
Telefon: 0740091061
Adresa: Str.Otelarilor Nr.14,parter
Categorii permis: B

9 1 Administreaza aceasta pagina

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 27 Ianuarie 2016:
  Multumesc Domnului Burlacu Emilian, o persoana extraordinara si foarte calma!!!! Datorita dumnealui am acum permis!!!
 2. Anonim a raspuns in 13 Ianuarie 2016:
  Tin sa multumesc si eu domnului Cordoneanu Manea si domnului instructor Marius persoane extraordinare fara de care nu as fi reusit...O scoala de soferi foarte buna si cu rezultate sigure
 3. Anonim a raspuns in 28 Martie 2015:
  Subscriu la ce a afirmat Iulia R,cu ajutorul dl.instructor Burducea Felix Viorel am reusit si eu, intr-o scurta perioada de timp, sa intru in randul celor cu permis auto.Transmite informatia pe intelesul elevului si cel mai important -o argumenteaza ceea ce determina insusirea logica a cunostintelor.Multumiri!(2015)
 4. Anonim a raspuns in 13 Noiembrie 2014:
  Seriozitate, verticalitate, calmitate, corectitudine si implicare....iata cinci calitati care contureaza perfect cadrul domnilor profesori Manea Cordoneanu si Burlacu Emilian. Scoala Automan poarta atat amprenta acestor persoane deosebite cat si a altora iar sugestia mea pentru cei care doresc cu adevarat sa invete a fi un sofer eficient, este sa apeleze la domniile lor cu mare incredere si fara sovaire intrucat, doar aruncand o privire spre mine, luandu-ma ca exemplu, realizez cum imposibilul poate deveni intr-o scurta perioada de timp, posibil. Multumiri si felicitari pentru stilul original al abordarii. Succes pe mai departe! Cu consideratie, Iulia R. (2014)
 5. Babiiu Vlad a raspuns in 23 August 2013:
  O scoala serioasa , cum personal de treaba
 6. Anonim a raspuns in 10 Mai 2013:
  excelenta . no comment

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Galati

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici