Scoala de soferi amatori si profesionisti, cu o gama larga de autoturisme, masini performante, preturi reduse, instructori profesionisti. Examinare psihologica la sediu pentru soferi si orice fel de angajari. Cursuri pentru atestate profesionale de taxi, marfa, persoane, ADR, instructori auto, si persoane desemnate.

judetul Galati
Telefon: 0743472799; 0236472799
Adresa: Str. Henri Coanda, nr. 8, bl. J5
Email: scoalaaviatia@yahoo.com
Website: http://www.scoala-aviatia.ro

23 8

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 30 Ianuarie 2016:
  Eu nu prea am incredere in ea.
 2. Anonim a raspuns in 29 Ianuarie 2016:
  Foarte buna scoala asta. Am facut B ul la alta scoala, si pot sa spun ca Aviatia e mult mai ok. Daca ai bani de cheltuit aiurea, faci experiente pe la altii.. eu am fost si stiu ce spun.
 3. Anonim a raspuns in 13 Ianuarie 2016:
  Probabil te-a refuzat cand i-ai facut avansuri.. Si eu si sotul am facut cu dl. Timofte Ionut si am fost foarte multumiti, chiar stie meserie si nu isi bate joc. Te face sa simti masina si sa intelegi traficul. Si colegii cu care ma intalneam la ore spuneau la fel, nu cred ca s-a purtat mai frumos cu noi. Multumim Timofte Ionut, multumim AVIATIA!
 4. Anonim a raspuns in 12 Ianuarie 2016:
  Nu recomand aceasta scoala de soferi. La inscriere toate bune si frumoase iar pe parcursul scolii total contrariul celor oferite la inscriere.
 5. Anonim a raspuns in 16 Noiembrie 2015:
  De ce nu postati si comentariile negative? Timofte Ionut nu are ce cauta in acest domeniu!!!!!!!!!!
 6. Anonim a raspuns in 16 Noiembrie 2015:
  Profund dezamagita de instructorul Timofte Ionut!!!! Daca alegeti aceasta scoala de soferi alegeti un instructor cu experienta. Nu isi respecta programarile, cand in sfarsit are timp in agenda de tine vine mai tarziu, pauze in interes propriu, termina mai devreme(intotdeauna in favoarea lui). Dupa ce termini orele de conducere iti spune ca nu esti pregatit de traseu, ca sa faci ore suplimentare(75 RON ora suplimentara pentru care nu da niciodata bon fiscal!)
 7. Anonim a raspuns in 06 Noiembrie 2015:
  Sunt proaspatul posesor al permisului de conducere! Azi am dat examen si sunt fericit maxim :) Ma alatur si eu celor care au scris mai sus si spun ca Aviatia e scoala cea mai buna din Galati. Am invatat nu numai teorie si practica ci am legat si prietenii cu ceilalti colegi. M-am simtit ca intr-o familie. Multumesc Aviatia.
 8. Anonim a raspuns in 25 August 2015:
  Recomand scoala Aviatia. Toata familia mea a luat permisul aici,
 9. Anonim a raspuns in 22 Iunie 2015:
  Am luat permisul!!! Multumesc Scoala de soferi Aviatia!!!
 10. Anonim a raspuns in 02 Iunie 2015:
  Nota 10! Sunt inscris aici si urmeaza sa dau examen. M am inscris cu emotii, nu stiam ce ma asteapta. Tot personalul de acolo m-a incurajat ca va fi bine. Recomand!
 11. Anonim a raspuns in 21 Mai 2015:
  Acum am vazut ca au un nou sediu, pe Oltului , inainte de Restaurant Cina. Pentru cei care stau prin zona Micro 17, 18, 20, e perfect.
 12. Anonim a raspuns in 21 Mai 2015:
  Sincer, n-as fi crezut ca pot obtine permisul din prima! Intreg colectivul de acolo m-a incurajat ca daca vreau, pot :). Sunt oameni minunati care isi fac treaba cu placere. Le multumesc din suflet. Instructorului meu, Obreja Dumitru ii vor ramane recunoscatoare pe viata.
 13. Anonim a raspuns in 04 Martie 2015:
  Cea mai buna scoala, sunt convinsa. Eu am facut cu un instructor tanar, Timofte Ionut care ma facut sa inteleg cu ce se mananca soferia. Sunt sigura la volan, si la examen i-au luat toti elevii.
 14. Anonim a raspuns in 19 Decembrie 2014:
  Este o scoala foarte buna , la orele de legislatie ti se explica tot si clar si poti sa merge la cursuri pana dai de permis :) nu doar o saptamana cum au alte scoli
 15. Anonim a raspuns in 19 Noiembrie 2014:
  E preț are școlar acum? Vreau și eu sa dau de din februarie-martie,, cam așa. ...... Am mari emoții s sunt foarte nerăbdare, poate mac credeți ne una, știu ca mai sunt vreo 2- 3 luni bune dar abia aștept :d deci, cei care ați făcut recent sau încă faceti aceasta școală, ca rog sa-mi raspundeti și mie la I trebaree
 16. Anonim a raspuns in 03 Septembrie 2014:
  Recomand cu incredere scoala de soferi Aviatia. Am obtinut permisul de conducere fara probleme de prima oara. Chiar au instructori ft buni si un profesor de legislatie extraordinar.
 17. Anonim a raspuns in 02 Septembrie 2014:
  M a bucur ca am ales aceasta scoala de soferi, Aviatia! Recomand tuturor celor care doresc sa devina conducatori auto, servicii de calitate, instructori profesionisti, in special domnul instructor Obreja Dumitru. Am luat sala cu 26 iar traseul fara puncte de penalizare din prima. Va multumesc.
 18. Anonim a raspuns in 10 Iunie 2014:
  Se face intradevar scoala calumea, si teorie la greu, iar la conducere chiar se fac orele. Nu cum zic altii ca fac doar parcari si ii pune sa citeasca din carte..
 19. Anonim a raspuns in 11 Decembrie 2013:
  buna io fac scoala de soferi la aviatia si il am ca instructor pe Bogdan Pricop asa e e un instructor de nota 20 io nu am pus nici odata mina pe volan nu stiam apsolut nimic dar el are o rabdare cu clienti si explica asa de bine incit inveti din prima sa conduci mie chear de prima data mia placut sa conduc de cind mam urcat la volan mie prima data in mintea mea am spus ca no sa reusesc sa conduc dar asa de bine ce mia explicat de am indragit imedeat sa conduc si sper sa eau egzamenul SI IO VIL RECOMAND CU CEA MAI MARE INCREDERE E UN INSTRUCTOR FOARTE BUN
 20. Anonim a raspuns in 13 Noiembrie 2013:
  Da intradevar am luat permisul din prima. Eu am facut cu domnul Giusca si a avut mare rabdare cu mine mai ales ca nu stiam nici macar unde e frana :)) . Acum m-am adaptat cat decat la viata de oras cu masina asa ca pazea ca vin . :) Recomand scoala Aviatia, sunt foarte corecti!
 21. Anonim a raspuns in 30 Septembrie 2013:
  Sunt foarte bine pusi la punct, chiar se pricep!
 22. Ciocarlan Ana Elena a raspuns in 02 August 2013:
  Aviatia este cea mai buna scoala de soferi din Galati, iar domnul Pricop Bogdan este un instructor de nota 20! Va recomand cu incredere!
 23. Dudau Liviu Cristian a raspuns in 29 Mai 2013:
  Momentan sunt foarte multumit!
 24. Indreamer Lostindreamer a raspuns in 07 Aprilie 2013:
  buna
 25. Anonim a raspuns in 19 Martie 2013:
  e foarte buna

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Galati

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici