Elevul este luat la conducere de unde doreste si de unde poate!Nu existã un program de lucru bine stabilit. Execut orele de instruire practicã in functie de posibilitatea elevului de a se prezenta la acestea.Meseria mea este o pasiune,ma implic 100% ca elevul sa ia permisul de conducere prin propriile sale puteri.La orele de conducere se face si legislagie.Nu existã un program de lucru bine stabilit.
Durata instruirii practice este de 5 sãptãmâni,plus 30 ore conducere

Piatra-Neamt, judetul Neamt
Telefon: 0743083109
Adresa: Str. 1 Decembrie 1918
Email: mihai8215@yahoo.com

30 0

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 14 Mai 2016:
  Un instructor de nota 10!!!!
 2. Anonim a raspuns in 20 Octombrie 2015:
  Un instr de nota 10! Merita tot respectul,este foarte calm,explik minunat. Incerkti si nu o sa regretati! 0743083109 Mihai
 3. Anonim a raspuns in 19 Octombrie 2015:
  Foarte tare instructorul! Nu stiu cum poate avea atata rabdare,explica foarte bine,este foarte calm. Merita tot respectul! Jos palaria pt el! Aveti aici nr lui 0743083109 ,incercati si o sa vedeti k nu o sa va para rau
 4. Anonim a raspuns in 14 Iulie 2015:
  Tare fain instructorul,nu ma asteptam sa fie asa de calm si sa explice atat de bn! Felicitari!
 5. Anonim a raspuns in 07 Iulie 2015:
  Foarte fain domnul instructor! Se merita sa faci scoala cu el,ai permisul garantat!
 6. Anonim a raspuns in 02 Iulie 2015:
  Marfa rau instructorul!!! Toata stima pt el!!!
 7. Anonim a raspuns in 28 Iunie 2015:
  Nota 10+ pentru domnul instructor!!!
 8. Anonim a raspuns in 01 Iunie 2015:
  Baietas de baietas d_nu instructor!!! Am luat permisul din prima datorita lui! Coboara la nivelul tuturor,iti explica pana bagi la cap! Nu multi sunt ca el! Bravo
 9. Anonim a raspuns in 17 Mai 2015:
  Bravo pt devotamentul sau!!! Am luat permisul datorita domnului instructor,ca a avut rabdare cu mn si m-a invatat sa conduc! Daca vreti sa luati permisul sunati-l 0743083109 Cozma Mihai
 10. Anonim a raspuns in 06 Mai 2015:
  Felicitari domnului instructor pt rabdarea si devotamentul sau pt soferie!!! Cine face cu dansul nu v-a regreta! Multa bafta
 11. Anonim a raspuns in 03 Mai 2015:
  Un instructor de nota 20! Am auzit despre alti instr k tipa,iti mai da si una dupa cap...recunosc am avut emotii,dar mi s_a dovedit contrariul!!! ESTE FOARTE CALM,CHIAR CA EXPLICA PE INTELESUL .... NU EZITATI SA_L CONTACTATI DACA INTR_ADEVAR VRETI PERMISUL!
 12. Anonim a raspuns in 03 Aprilie 2015:
  Cuvintele sunt de prisos!!!!contactați-l fără probleme si GARANTAT VETI FI F MULTUMITI,eu am făcut cu dumnealui si mi-a predat PE ÎNȚELESUL TUTUROR este un om ffffffffff calm si cu ff mult bun simț FELICITĂRI DLE INSTRUCTOR
 13. Anonim a raspuns in 14 Martie 2015:
  Multumiri domnului instructor pentru ca m-a invatat cum se conduce cu adevarat o masina. Facusem cursurile la o scoala cunoscuta, si dupa ce am terminat nu eram in stare sa fac un viraj cum trebuie.Am apelat la dumnealui, au fost de ajuns doua sedinte sa ma invete cum sta treaba cu soferia si sa nu-mi mai fie frica sa ma urc la volan. Tot respectul pentru domnul Cozma, vi-l recomand cu toata increderea!
 14. Anonim a raspuns in 28 Februarie 2015:
  Bravo,domnule Cozma! Acum sunteti instructor si pe camion ( cat C )! Cei care vor si C-ul sa nu ezite sa-l sune! D-nul Cozma Mihai 0743083109
 15. Anonim a raspuns in 13 Februarie 2015:
  Merita sa cheltui un ban... Este un om foarte calm,explica pe intelesul tuturor! Nu ezitati si nu o sa regretati!
 16. Anonim a raspuns in 01 Februarie 2015:
  Toata lumea se fereste sa faca scoala iarna......DE CE???? Este mult mai usor decat vara,daca e zapada pe strada nu se mai tine cont de niste regulile(marcajele).Eu am facut scoala cu domnul Cozma,recunosc am avut mari emotii cand am vazut zapada pe strada,dar dansul m-a invatat sa fiu precaut,sa folosesc frana de motor plus unele secrete si in sfarsit EMOTIILE MI-AU DISPARUT!!! Este un om foarte rabdator,foarte calm si ce-i drept are multa experienta.Vreti sa faceti scoala,mergeti la Dialiv si spuneti k vreti sa faceti cu domnul Cozma si o sa vedeti k nu o sa regretati!! Din contra o sa fiti urmatorul care o sa scrie numai laude aici!
 17. Anonim a raspuns in 11 Ianuarie 2015:
  un om cu foarte multa rabdare,explica pe intelesul tuturor,nu credeam k un instructor se implica atat de mult k elevul sa ia permisul.am pikt de 2ori la sala si orasul l-am luat din prima,mi-a aratat traseele pe unde te duce politia si am stiut exact ce trebuie sa fac cand am fost cu politaiul. jos palaria pt cozma mihai lucian.daca vreti permisul incercati si nu o sa va para rau.
 18. Anonim a raspuns in 10 Ianuarie 2015:
  Un mega instructor! dai un ban da stii k ai permisul garantat! merita sa incerkti!
 19. Anonim a raspuns in 19 Octombrie 2014:
  Un super instructor!!!! adevarul este ca daca ar fi toti instructorii k el nu ne-am mai face griji knd suntem in trafic....jos palaria pentru el!!!!
 20. Anonim a raspuns in 10 Septembrie 2014:
  Un instructor foarte bun! merita sa dati un ban daca intr-adevar vreti permisul!
 21. Anonim a raspuns in 03 Septembrie 2014:
  cozma mihai este ceea ce cauti daca vrei sa iei si permisul. eu recomand cu caldura,are Multa,multa rabdare e generatie tanara,alaturi de tine cand iti explica ceva. simte cand nu intelegi si insista pana cand bagi la cap. un OM nota 20 cu plus. tre sa pui si tu osul la treaba,sa inveti pe cineva sa conduca responsabil si disciplinat e greu. insa cozma mihai lucian trece examenul cu brio. de fiecare data.
 22. Anonim a raspuns in 02 Septembrie 2014:
  Am fos al doilea elev al domnului instructor COZMA MIHAI LUCIAN de cind a inceput dinsul aceasta activitate adica din 2009 si de atunci de cind am si permisul.Vreau sa aduc la cunostinta tuturor ca daca faceam cu alt instructor garantat nu luam permisul si va spun din toata inima,va spun si de ce ,pentru ca acest domn CZMA MIHAI LUCIAN te face sa nu uiti nimic deoarece la orele dumnealui se face si legislatie nu numai conducere conducere asa nu ai voe sa uiti nimic de aceia permisul este garantat ca il ei acest lucru ATENTIE NU FACE ORI CINE asa ceva nui pasa la nimeni daca bagi la cap sau nu dar acestui domn instructor chear ii pasa de fie care elev care face cu el eu va zic din propria mea experienta si de aceia il recomand si il voi recomanda tot timpul de cite ori am ocazia la multa lume incearca si tu si te asigur ca nu vei regreta ca nici eu nu am regreta ba din potriva am avut satisfactie se vede pe strada cine a facut scoala cu un instructor bun sau cu unul carenu sea dat interesul pentru elev se vede cu ochiu liber de aceia mor multi tineri soferi dar acest fantastic instructor va asigur ca face parte din cei foarte putini instructori care cu adevarat ii pasa de elevul sau prin predare ,calm si multa experienta in domeniu va asigura un fost elev deal dinsului.
 23. Anonim a raspuns in 02 Septembrie 2014:
  nota 2oo daca sar putea pentru domnul instructor eu am fost fericitul care am luat permisul in 2009 si sint mindru ca de atunci nu am luat nici o amenda si e ceva rar ca un elev atita timp sa circule zi de zi pe drumul public si sa nu aiva o sanctiune,acest lucru denota ca acest instructor este un instructor fantastic de bun daca vrei nu ai cum sa nu ei permisu invatind de la acest instructor il recomand tuturor pe incredere.
 24. Anonim a raspuns in 02 Septembrie 2014:
  Da lasi recomanda pe instructorul COZMA MIHAI LUCIAN ca este 100% PROFESIONIST este un instructor care face elevul sa obtina permisul de conducere pe fortele sale ,este un instructor punctual,foarte serios cum am mai mentionat cu o experienta practica si teoretica fantastica,ce multi instructori nu o au sau nu o arata iar calmul sau face elevul sa se simta la orele de conducere mai sigur pe el ,insusi si fara stres cea ce este fantastic de bine.Aceste cuvinte le am eu pentru acest instructor pe care il recomand tuturor,ca si eu am fost unul din fericiti lui elevi si va asigur ca nu veti regreta incercati safaceti practica cu acest fantastic instructor si o sa vedeti ca si voi il veti recomanda la altii.
 25. Anonim a raspuns in 05 August 2014:
  COZMA LUCIAN MIHAI E UN INSTRUCTOR DE NOTA 10! VREI PERMISUL NU EZITA SA-L SUNI!
 26. Anonim a raspuns in 27 Aprilie 2014:
  Vrei permisul garantat,suna-l pe d-nul Cozma si nu o sa-ti para rau!
 27. Anonim a raspuns in 25 Februarie 2014:
  il recomand pe dl Lucian Cozma ... dc?! pentru ca e calm, lucreza cu profesionalism, si nu in ultimul rand iti explica cum sta cu adevarat treaba soferiei. contactati-l si nu veti regreta.. om de caracter ca dansul nu veti gasi in alta parte, ma refer la alta scoala de soferi! aa ....si mai am de precizat ca datorita lui am luat permisul de la primul examen:)
 28. Anonim a raspuns in 12 Ianuarie 2014:
  Super instructorul!!!Daca faci cu el tre sa inveti si o sa ai permisul garantat!
 29. Anonim a raspuns in 12 Decembrie 2013:
  Un om de nota 10 , calm , explica pe intelesul fiecaruia, nu tipa sau tranteste ca altii, va recomand cu caldura un asemenea om de mare caracter!
 30. Anonim a raspuns in 17 Noiembrie 2013:
  Tot respectul pentru D-nul Cozma Mihai!!!A meritat sa fac scoala cu el,acum sunt un bun sofer.

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Neamt

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici