Targoviste, judetul Dambovita
Telefon: 0722706632
Adresa: Str.Tudor Vladimirescu Bl.3 Sc.B Ap.3
Categorii permis: A, B, C, D, BE, CE

30 1 Administreaza aceasta pagina

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 09 Ianuarie 2016:
  Salutare,stiti cumva daca pot da banii si in rate?
 2. Anonim a raspuns in 27 Ianuarie 2015:
  Eu as recomanda cu incredere scoala auto com instructor de nota 10
 3. Anonim a raspuns in 28 Iulie 2014:
  "anonim" asta posteaza pe toate siteurile unde apare scoala "CVORUM".acelasi text,aceeasi poveste.vezi-ti frate de treaba ta si daca ai o problema,discuta cu instructorul sau cu cineva din cadrul scolii,nu mai sta sa umplii internetul de povesti.
 4. Anonim a raspuns in 18 Martie 2014:
  Anonimule si eu am facut scoala cu domnul Duta si minti cu nerusinare este un baiat de nota 10 asa ca daca chiar esti nemultumit nu mai fi anonim nu el are vrajela tu folosesti o metoda comunista de a discredita pe cineva ANONIMULE.eu ma numesc Marius si vil recomand pe dl.Duta cu incredete ,eu am fost foarte multumit de ce ma invatat,si chiar m-ia facut placere ca l-am cunoscut
 5. Anonim a raspuns in 14 Martie 2014:
  sincer sa fiu asa am crezut si eu la inceput ca este tzeapa cu km la cat C +CE dar daca ai pune mai multe intrebari ai intelege ca la aceste categorii nu trebuie sa conduci 2 ore asa este pentru toata lumea... cat despre instructor nu stiu ce sa iti spun eu am facut cu adi draghiciu care este un sofer in adevaratul sens al cuvantului
 6. Anonim a raspuns in 31 Iulie 2013:
  am facut cateva sedinte de conducere pt categoria CE si nu sunt multumit de instructor , acesta se nu meste Duta si e un figurant si tepar ,....eu care fac CE trebuie sa conduc 200 km pt C si 100 km pt E si am facut 1 sedinta in care am condus 20 min ... e posibil , e o bataie de joc, in final NU RECOMAND SCOALA CVORUM din Targoviste pt categoria CE ,...pt categoria A si B nu ma pronunt... o sa mai postez dupa ce o sa incep si pt categoria D ... sa vad ce instructor mai gasesc... asa ca domnul patron al scolii, mai intrebati si elevii despre intructori, ca altfel o sa va pierdeti clientii ... eu va salut cu respect , ca din partea instructorului nu am primit decat vorbe "respectuase" si "fara" apropouri la cat consuma un auto mai mare de 7.5 t si alte vrajeli doar ca sa nu faca km sau orele de condus.
 7. Am Alberto a raspuns in 01 Mai 2013:
  As recomanda aceasta scoala prietenilor. Este ok!
 8. Anonim a raspuns in 28 Aprilie 2013:
  super buna

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Dambovita

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici