Piatra-Neamt, judetul Neamt
Telefon: 0233/230044
Adresa: Bd. Traian, Nr. 29, Bl. A9
Email: office@dialiv.ro
Website: http://www.dialiv.ro/index.html

15 2 Administreaza aceasta pagina

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 18 Mai 2016:
  Da intradevar este si a ramas o scoala de soferi serioasa .chiar daca anul acesta se implinesc 20 de ani de cand am luat permisul cu Dl olaru.iar acum vi da pt C si E tot la aceasta scoala.E scoala nu altceva.
 2. Anonim a raspuns in 15 Ianuarie 2016:
  E marfa scoala,dar COZMA MIHAI LUCIAN e super! Baietas kre isi da tot interesul sa iei permisul! Merita sa incerkti! Sunati-l direct pe el 0743083109
 3. Anonim a raspuns in 20 August 2015:
  Toata stima si tot respectul pentru domnul Cozma! Nu stiu dak mai este vriun instructor care sa se implice atat de mult,intr-adevar asta este meseria lui dar sunt f multi instructori care nu au nici o treaba.... Omul asta chiar iubeste ceea ce face,este devotat sufleteste,iti baga mintile si te invata cu adevarat ce e aia "soferie"... Incercati si o sa vedeti k nu o sa regretati! Cozma Mihai Lucian 0743083109
 4. Anonim a raspuns in 01 Februarie 2015:
  Toata lumea se fereste sa faca scoala iarna......DE CE???? Este mult mai usor decat vara,daca e zapada pe strada nu se mai tine cont de niste regulile(marcajele).Eu am facut scoala cu domnul Cozma,recunosc am avut mari emotii cand am vazut zapada pe strada,dar dansul m-a invatat sa fiu precaut,sa folosesc frana de motor plus unele secrete si in sfarsit EMOTIILE MI-AU DISPARUT!!! Este un om foarte rabdator,foarte calm si ce-i drept are multa experienta.Vreti sa faceti scoala,mergeti la Dialiv si spuneti k vreti sa faceti cu domnul Cozma si o sa vedeti k nu o sa regretati!! Din contra o sa fiti urmatorul care o sa scrie numai laude aici!
 5. Anonim a raspuns in 05 August 2014:
  D-NUL COZMA LUCIAN MIHAI E UN INSTRUCTOR ADEVARAT!CARE VREA PERMISUL SA-L SUNE PE DOMNUL INSTRUCTOR CA V-A LUA PERMISUL GARANTAT!
 6. Anonim a raspuns in 28 Iulie 2013:
  Intr-adevar este o scoala de nota 10,mai ales Doamna Otilia este o profesoara minunata,explica pe intelesul tuturor! Dar ca instructor il recomand pe D-nul Cozma Mihai Lucian,este un om foarte calm,intelegator si explica extrem de bine! Recomand tuturor...VRETI PERMISUL,SUNATI-L SI NU O SA REGRETATI!!!
 7. Cozma Alexandru a raspuns in 26 Martie 2013:
  O scoala de nota 10 !!!!
 8. Stefan Cosmin a raspuns in 15 Martie 2013:
  o parere f buna ok
 9. pletosu florin gabriel a raspuns in 13 Martie 2013:
  totul e ok si as recomanda si la altii

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Neamt

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici