Ceea ce isi propune firma Gigalo Prest Com S.R.L este sa efectueaze cursuri pentru scoala de soferi categoriile A, B, C, E, D.

Targoviste, judetul Dambovita
Telefon: 0245/617187
Adresa: Baltaretu 36

27 2

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 08 Iulie 2015:
  DE SCOALA DE SOFERI GIGALO SUNT FOARTE MULTUMIT SUNT OAMENI PROFESIONISTI SI TOATA LAUDA SI RESPECTUL PERSONALULUI. MULT RESPECT VREAU SA STIU DACA SE POATE OBTINE PERMISUL DE CONDUCERE PENTRU CATEGORIA B+E. SI DACA CU ACEASTA CATEGORIE SE POATE CONDUCE PE DRUMURILE PUBLICE TRACTOR CU 1 SAU 2 REMORCI SAU ALTE UTILAJE TRACTATE. VA MULTUMESC.
 2. Anonim a raspuns in 12 Septembrie 2014:
  am 17 ani si 7luni mi-am luat cartea si m-am apucat de invatat. sunt anumite intrebari care nu le inteleg si nu pot sa-mi dau seama cum sa le inteleg, sa le invat mechanic nu consider ca este un lucru bun, trebuie sa stiu ce inseamna. cum pot face asta?
 3. Anonim a raspuns in 09 Septembrie 2014:
  Este foarte buna.Da,sunt foarte multumit.Instructoru s-a comportat foarte bine.Da,as recomanda.o
 4. Anonim a raspuns in 30 Iunie 2014:
  cam cat costa c e cu tot cu taxe
 5. Anonim a raspuns in 27 Aprilie 2014:
  este o scoala foarte buna! dar trebuie sa pui mina sa inveti este lafel ca in viatanu tragi nu ai
 6. Anonim a raspuns in 17 Ianuarie 2014:
  Este o scoala de soferi exceptionalâ, cu personal si, instructori sunt bine instruiti, seriosi, oameni pe care te poti baza ca treci examenul din prima, datorita pregatiri exceptionale. si recomand aceasta scoala GIGALO de soferi tuturor celor care vor sa devina soferi bine instruiti, cu o conduita buna in trafic iar ca fost elev ai acestei scoli pot spune ca sunt multumit de pregatirea de exceptie cu care am trecut din prima toate examenele de cat C si C-Esi toate atéstatele profesionale, dar conditia este sa fie si cursantul serios in pregatire si dornic sa devina un sofer bine pregatit profesional,si doresc scoli de soferi GIGALO sa aiba parte de cât mai multi cursantii, multa sanatate personalului si un sincer La multi-ani
 7. Anonim a raspuns in 01 Aprilie 2013:
  da

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Dambovita

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici