Infiintata ca o necesitate a cerintelor pietii in 2004 , Scoala de Soferi INTERCRIS vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra printr-un inalt profesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti, prin dotarea pe care o pune la dispozitie.

Autovehiculele de scoala pe care scoala le detine sunt in permanenta curate si bine ingrijite, mereu intr-o perfecta stare de functionare, oferind astfel tot confortul de care aveti nevoie.

In cadrul acestei scoli de soferi pregatirea teoretica se face intr-o sala de curs moderna, dotata cu aparatura si programe 3D destinate special pregatirii conducatorilor auto, precum si chestionare pentru simularea examenului teoretic pe calculator .

Instructorii auto care va vor invata si evalua sunt foarte bine pregatiti, selectati cu mare atentie, veti avea tot sprjinul lor pentru invatarea si aprofundarea cat mai temeinica a toturor cunostintelor necesare pentru obtinerea permisului de conducere mult dorit.

Tulcea, judetul Tulcea
Telefon: 0744497603
Adresa: Sediu incinta Casei Olteanu / Sediu BIG
Email: intercris.tulcea@yahoo.com
Website: http://www.intercris.ro
Categorii permis: B, C, CE

5 0

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 13 Iulie 2014:
  ok
 2. Anonim a raspuns in 11 Martie 2014:
  Cei mai tari ! Numarul unul in TULCEA !!! Am facut la ei si am fost foarte multumit! RECOMAND 10+++
 3. Anonim a raspuns in 25 Decembrie 2013:
  eu am facut la ei categoria C si CE, deci patronu care e si instructor pe camion e un mare șarlatan, are in cap numai bani, nu stie cum sa faca sa iti ia banii sa ii platesti sedinte suplimentare, te face sa gresesti la ultimile sedinte aproape de examen ca sa mai cumperi ore peste, plus ca te ia cu faze de genu ” nu facem de multe ori parcare laterala ca se tocesc cauciucurile si le platesti.. etc.”, ocoliti aceasta scoala!
 4. Anonim a raspuns in 09 August 2013:
  Cei mai buni din Tulcea dupa parerea mea.. II recomand pentru ca aici au facut majoritatea prietenilor mei si au fost multumiti fata de alte persoane care au facut la alte scoli ;)
 5. dinu alexandru a raspuns in 03 Aprilie 2013:
  destul de bun..

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Tulcea

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici