Instructor Auto pentru Scoala de Soferi, categoria B, in Bucuresti, cu recomandari si reusite multiple, pregatesc elevii in vederea obtinerii permisului de conducere cat.B, sau pentru adaptarea la conditiile de trafic a celor ce poseda déjà carnetul, dar , din diferite motive nu au mai practicat conducerea auto. Avantajele pe care le ofer ca si Instructor Autorizat sunt: Experienta vasta,aplic cele mai eficiente metode practice si pedagogice,orele de conducere fiind lipsite de stres; Seriozitate,profesionalism,calm,multa rabdare,indiferent de ritmul de asimilare al elevului; Program flexibil; Plata scolarizarii in rate; Reduceri pentru elevi si studenti; Masina are multiple optionale; Posibilitatea alegerii autovehicul Scoala; Cursurile de legislatie rutiera se desfasoara la sediul scolii de soferi cu care se colaboreaza ; Fisa medicala si Avizul Psihologic se pot face in cadrul unei policlinici cu care exista contract de colaborare; Site cu informatiile si link-urile necesare celor interesati.

Bucuresti, judetul Bucuresti
Telefon: 0726451890
Adresa: Sos. Oltenitei 252 - S.4
Email: maricel.adam@yahoo.com
Website: http://www.instructorautob.ro

21 2

Masini

 • Scoala de Soferi cat.B in Bucuresti cu Instructor Auto Autorizat
  Instructor Auto pentru Scoala de Soferi, categoria B, in Bucuresti, cu recomandari si reusite multiple, pregatesc elevii in vederea obtinerii permisului de conducere cat.B, sau pentru adaptarea la conditiile de trafic a celor ce poseda deja carnetul, dar din diferite motive nu au mai practicat conducerea auto. Avantajele pe care le ofer ca si Instructor Autorizat sunt: Experienta vasta, aplic cele mai eficiente metode practice si pedagogice, orele de conducere fiind lipsite de stres; Seriozitate, profesionalism, calm, multa rabdare, indiferent de ritmul de asimilare al elevului; Program flexibil; Plata scolarizarii in rate; Reduceri pentru elevi si studenti; Autoturism Scoala marca Renault Megane 1,5dci; Masina are multiple optionale; Cursurile de legislatie rutiera se desfasoara la sediul scolii de soferi cu care se colaboreaza ; Fisa medicala si Avizul Psihologic se pot face in cadrul unei policlinici cu care exista contract de colaborare; Site cu informatiile si link-urile necesare celor interesati: www.instructorautob.ro

Comentarii

 1. Gabriela Dochita a raspuns in 23 Noiembrie 2015:
  Vi-l recomand din inima! Datorita dumnealui am permisul in portofel. O persoana dedicata meseriei. Nu o sa va para rau daca faceti scoala cu domnul Adam. Va multumesc pe aceasta cale ca a-ti avut rabdare cu mine. In ultimele sedinte ieseam si la 5:50 la conducere, ca sa mai invat, ca sr apropia ex la traseu. Nu stiu cati instructori sunt disponibili asa de dimineata.
 2. Anonim a raspuns in 18 Noiembrie 2015:
  O recomand tuturor, mai ales pe domnul Adam Maricel, cae mi-a fost instructor. Datorita dumnealui am luat permisul. Este foarte serios, dedicat meseriei, drept dovads am luat permisul din prima, chiar daca eu mai facusem o alta scoala de soferi. Mai rari oameni ca dumnealui! Vi-l recomand.
 3. Anonim a raspuns in 18 Februarie 2014:
  Oferta ! 750 Lei pentru elevi si studenti ! Incepere imediata, finalizare in 5 saptamani !
 4. Anonim a raspuns in 18 Februarie 2014:
  Oferta ! 750 Lei pentru elevi si studenti ! Incepere imediata ! Finalizare in 5 saptamani !
 5. Anonim a raspuns in 11 Iunie 2013:
  Super Oferta ! Pretul pentru scolarizarea pe Renault Megane este acum de 800 Lei !
 6. Anonim a raspuns in 29 Mai 2013:
  Sincer sa fiu, nu am crezut vreodata ca am sa iau permisul.Sunt o persoana foarte emotiva si ma pierd repede,si nici talentul nu ma prea ajuta.Cu siguranta am avut noroc sa-l intalnesc pe domnul Adam.Va recomand sa-l contactati.Este un instructor care nu o sa va dezamageasca asteptarile.
 7. Anonim a raspuns in 10 Mai 2013:
  Super Oferta la 800 Lei ! ! !
 8. Anonim a raspuns in 18 Martie 2013:
  Nou ! Scolarizare si pe Renault Megane ! Pret 850 Lei

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Bucuresti

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici