Atat personalul cat si colaboratorii Scolii de Soferi \\\"Orizont\\\" sunt selectati in mod minutios si instruiti intr-o maniera intensiva pentru a fi in masura sa furnizeze excelente instructiuni si informatii cursantilor nostri.


Caracterizati printr-o deosebita conduita morala, politete si atitudine agreabila, instructorii si profesorii cu care colaboram urmaresc, in demersul lor, atat promovarea examenului teoretic cat, mai ales, conducerea autovehiculului in conditii de siguranta, prudenta si conduita preventiva in trafic, respectarea legislatiei rutiere si, nu in ultimul rand, adaptarea la conditiile meteorologice si de drum.


Reprezentantii nostri sunt disponibili pentru a raspunde intrebarilor dvs. in orice moment. In acest scop, ne puteti contacta aici.


Pentru a afla mai multe informatii despre activitatea si serviciile Scolii de Soferi \\\"Orizont\\\", va rugam sa navigati pe website-ul nostru sau sa ne contactati prin e-mail sau telefon

judetul Galati
Telefon: 0740 324 967
Adresa: Strada Traian, Nr. 95, Bl. A-5-A, parter
Email: scoaladesoferiorizont@gmail.com
Website: http://www.scoalaorizont.ro

7 0 Administreaza aceasta pagina

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Galati

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici