Scoala de soferi Rodna Trans, a fost infiintata in 1990 de catre domnul Gheorghe Chereches, cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate scoala de soferi. Un an mai tarziu devine asociat al firmei d-ul ing. Nicolae Chereches, care preluand stafeta de la tatal sau si continuind acelasi traseu ascendent , ajunge ca, pornind de la un autoturism cumparat in rate in anul 1990, sa dispuna in anul 2004 de un parc auto de 16 autoturisme, 1 autobus, 2 camioane si 2 motociclete, pregatind conducatori pentru categoriile A,B,C,D si E.

Pe langa activitatea de conducere auto efectiva, la sediul firmei se asigura excelente conditii de pregatire teoretica a viitorilor conducatori auto si activitatile conexe scolarizarii: cabinet pentru vizitele medicale, laborator psihologic.

Astazi scoala de soferi dispune de autoturisme moderne si de un personal instructor specializat cu o experienta deosebita in domeniu.

Cluj-Napoca, judetul Cluj
Telefon: 072830968
Adresa: Str. Traian Vuia, nr. 62
Email: office@rodna-trans.ro
Website: http://www.rodna-trans.ro

4 2 Administreaza aceasta pagina

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Cluj

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici