Braila, judetul Braila
Telefon: 0723521590
Adresa: Str.Petru Maior Nr.29
Categorii permis: B

9 3 Administreaza aceasta pagina

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 27 August 2015:
  Ma bucur ca am ajuns la SamPermis,sunt mega multumita de domnul instructor Isim. Cand am început scoala nu aveam nici o notiune practica sau teoretica,am ajuns intr-un timp relativ scurt sa dobandesc multe cunostinte. Am doar cuvinte de lauda in privinta punctualitatii,seriozitatii si profesionalismului de care da dovada domnul instructor! Grigore - viitoare soferita!✌
 2. Anonim a raspuns in 21 Ianuarie 2015:
  Eu acum sunt la inceput dar din cate am vazut eu pret super ,profesionisti vad ca sunt tot respectul , permisul se ia pe ce sti tu nu ? Dan lorga
 3. Anonim a raspuns in 10 August 2014:
  Eu tot la SAM PERMIS am facut scoala de soferi (pe 15 BIA) si am fost multumit,destul de ieftin in comparatie cu altii si am luat de prima data sala si traseul,asa ca recomand tuturor.
 4. Anonim a raspuns in 03 Martie 2014:
  Foarte multumita de sam permis..instructor foarte rabdator..
 5. Anonim a raspuns in 01 Martie 2014:
  MAI ,MAI , invidiosilor , concurenta asta ce face din oameni ! Eu am facut la SAMPERMIS si nu este asa cum spune respectivul de mai sus , sa zica numele sa nu se mai treaca anonim , eu ma numesc RUSU GABRIEL am facu la SAMPERMIS scoala , oameni cu o foarte mare experienta in domniu nu amatori , foste cadre militare oameni de cinste , mai punctuali ca mine etc , seroizitate maxima ! apropo de sedinta , sedinta are 20 de km pe care poti sa-i parcurgi si in 30 de minute , nu stiai asta ? Sa-ti fie rusine mai anonimule , cand mai spui asa ceva , spune-o in cunostinta de cauza , nume etc , nu vorbe de invidiosi , pt ca e plina Braila de voi ! RECOMAND CU MARE PLACERE SI INCREDERE SAM PERMIS BRAILA , O SA VA CONVINGETI CE OAMENI DE CALITATE ARE SAMPERMIS ! TOATE CELE BUNE VA SPUNE UN FOST CURSANT RUSU GABRIEL !
 6. Anonim a raspuns in 16 Decembrie 2013:
  Cea mai proasta scoala de soferi din cate am auzit . Instructorul nu te invata nimic . La orele de conducere , esti soferul lui personal.Te duce unde are el treaba , la cumparaturi , stai cate jumatate de ora sa`l astepti . Din 2 ore cat ai sedinta, el o programeaza ca 1h 30 si chiar si atunci faci 1 h de condus .

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Braila

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici