In cadrul scolii lucreaza instructori cu un inalt grad de profesionalism, absolventi de studii superioare, care garanteaza 99% pentru obtinerea permisului de conducere, restul de 1% reprezentand prezentarea dumneavoastra la examen. Acestia sunt sustinuti de cunostintele si indrumarile profesorilor, ale medicului, psihologului, cat si de conducerea scolii in vederea obtinerii Permisului de Conducere pentru categoriile AM, A1, A, B.

Dotari: cladire noua in care sunt amenajate sali de legislatie rutiera, mecanica, atelier mecanic pentru lucrari practice, laborator psihologic – dotat modern, biblioteca tehnica de specialitate auto, sala (90 locuri) dotata cu calculatoare si soft agreat de ARR.

Pentru pasionatii de motociclete, scoala dispune de poligon pentru efectuarea probelor practice si personal autorizat in vederea pregatirii cursantilor in trafic.

Pantelimon, judetul Ilfov
Telefon: 0213504252, 0722478501
Adresa: Sos. Bucuresti-Targoviste, nr. 56
Website: http://www.samtradi.ro/
Categorii permis: AM, A1, A, B

2 0

Comentarii

 1. mezdrea razvan a raspuns in 09 Martie 2014:
  Corectati va rog adresa cu urmatoarele date : Com. MOGOSOAIA, jud.Ilfov. - ( NU ESTE IN PATELIMON ! ! ! )
 2. Anonim a raspuns in 01 Aprilie 2013:
  da
 3. Constantin Mihai a raspuns in 26 Martie 2013:
  Da
 4. Anonim a raspuns in 12 Martie 2013:
  Socoala de soferi este o noua experienta si o provocare.Iti dezvolti atentia distributiva si inveti sa fii mai atent la lucrurile din jur.

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Ilfov

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici