Şcoala de şoferi amatori şi profesionişti “SIGUR LA VOLAN” activează cu profesionalism, seriozitate şi succes în domeniul şcolarizării cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere, încă din anul 1998.

La noi veţi găsi maşini noi, instructori auto foarte bine pregătiţi, săli de legislaţie rutieră moderne, dotate cu aparatură de ultima generaţie (tablă cu indicatoare de circulaţie şi machete magnetice, chestionare pe suport electronic, prezentare video a cursurilor pe display cu plasmă, etc.) şi disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră. Dumneavoastră trebuie doar să vă înscrieţi la cursurile şcolii noastre, să alegeţi o maşină, un instructor şi deja permisul de conducere este mai aproape. Şcoala noastră dispune de programe complete de pregătire atât practice cât şi teoretice.Vă pregătiţi pentru examenul teoretic folosind sistemul nostru de testare computerizată, identic cu noul mod de examinare al serviciului de permise auto.La noi, dumneavoastră stabiliţi data, locul şi ora întâlnirii, instructorii noştri vin acolo unde sunteţi dumneavoastră. În cadrul şcolii “SIGUR LA VOLAN” activează 15 instructori şi profesori de legislaţie rutieră cu experienţă în domeniu, respect şi mult calm faţă de cursant. Trăim în secolul vitezei, iar obţinerea permisului de conducere a devenit o necesitate. Cu şcoala de şoferi \\\\\\\"SIGUR LA VOLAN\\\\\\\" Suceava, obţinerea permisului de conducere nu mai este un vis frumos, ci o realitate.

Suceava, judetul Suceava
Telefon: 0740034212
Adresa: Mirauti nr.1
Email: scoaladesoferisv@yahoo.com
Website: http://www.scoaladesoferisv.ro
Categorii permis: AM,A,A1,A2,B1,B,C1,C,C+E,D

9 0

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 08 Noiembrie 2015:
  Salut. Eu am facut la ei categoria A,B si am fost foarte multumit. La A am prins oferta cu 600 lei + ore conducere plata separat in functie de cate am nevoie. instructorul de cat. A a fost super ok, tanar, explica foarte bine, demonstra practic, daca nu te descurci alearga dupa tine si are foarte mare grija. Cat. B am facut cu D-ul Sergiu Bivol pe un Ford Fiesta care de asemeni era tanar si foarte calm ect.. Legislatia rutiera am facut- cu D-ul Varga un domn mai invarsa si cu inca un domn ceva mai tanar caruia nu ii mai retin numele. Precizez numele deoarece se comm. de ce nu spunem numele. Sunt de acord cu precizia numelui ca poate administratorii acestei scoli se uita pe aceste discutii si pot face sesizari angajatilor desi nemultumirile se pot comunica la sediu ca de obicei este un administrator acolo. In rest... ce sa spun: Am fost multumit de aceasta scoala si o recomand! Va urez bafta viitorilor soferi iar celor care sunt deja, aveti grija de el!
 2. Anonim a raspuns in 17 Septembrie 2015:
  Eu, personal, am o parere foarte buna. M-am inscris la secretariat, am obtinut toate informatiile, apoi am fost la cursurile de legislatie si dupa o saptamana de legislatie am intrat si la conducere. Profesorul de legislatie - sunt de fapt doi profesori- sunt tare de treaba (puteam sa-i intrerup cu intrebarile ori de cate ori ca nu se suparau). Iar instructorul meu Paduraru Vasile, e bestial. Il recomand cu toata increderea; e cel mai tare! Orele de conducere erau numai o buna dispozitie si nu am simtit deloc stresul de la volan (cum mai auzeam pe la colegii din clasa care erau inscrisi pe la alte scoli de soferi si care spuneau ca sunt stresati de instructor de nu se pot concentra deloc la drum). Am facut ore de legislatie si in timpul perioadei de conducere adica chiar si dupa ce am dat testul la legislatie si am luat cu 22 de puncte, adica tot timpul pana la examen. Deci SIGUR LA VOLAN, FELICITARIIIII !
 3. Anonim a raspuns in 17 Septembrie 2015:
  Ce vb voi mai sus de fete sau de scoală va inserați amarnic.Eu una am cuvinte numai de laudă.fetele sunt ff receptive te ajuta cu orice ai nevoie, instructori care am facut eu sunt ff calmi si te invata.a si nu te fura la ore.domnii prof.de legislație sunt nu buni....ff buni si calmi si iti explică orice nelămurire.au am făcut categ.de profesioniști si atestatele la sigur la volan.recomand cu cea mai mare placere.apropoo.Acu au si o dna instructor 😉.
 4. Anonim a raspuns in 08 Iunie 2015:
  personal, consider ca atat instructorul auto, cat si cel de la pregatirea teoretica sunt ok. Marea dezamagire sunt cele doua tinere plictisite si acre, care te intampina la intrare..
 5. Anonim a raspuns in 17 Martie 2015:
  Scoala de soferi are 16 instructori, la care dintre ei te referi, de ce nu dai nume?
 6. Anonim a raspuns in 01 Septembrie 2014:
  Nu este deloc adevarat ce scrie mai sus si nu as recomanda aceasta "scoala de soferi" nimanui. Instructorul nu este deloc calm si de fiecare data cand il sun imi raspunde ca si cum l-am trezit din somn sau l-am deranjat de la masa. Imi pare rau ca am facut aceasta alegere, se pare ca nu a fost una dintere cele mai bune. NU faceti aceeasi greseala!

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Suceava

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici