Scoala Soferi categoria B cu plata in 3 rate. Pregatire teoretica si practica cu incepere imediata. Auto scoala Logan, cu aer conditionat . Instructor auto autorizat Stoian Valentin 0723312322 Foarte calm, profesionist , program flexibil.

Bucuresti, judetul Bucuresti
Telefon: 0723312322
Adresa: Bucuresti
Email: valentinstoian64@yahoo.com

9 4 Administreaza aceasta pagina

Comentarii

  1. Anonim a raspuns in 20 Iunie 2014:
    Stoian Valentin este un instructor auto extraordinar,sub indrumarea acestuia am reusit sa promovez examenul auto din prima.Pe toata perioada cursurilor si-a dat interesul in a ma invata cum sa conduc corect,a insistat pana ce mi-am format deprinderi corecte si nu am mai facut greseli.Il recomand cu caldura tuturor. Va multumesc ca m-ati invatat sa conduc !!!
  2. Anonim a raspuns in 02 Aprilie 2014:
    Am avut placuta experienta sa fiu instruit intr-ale soferiei de Dl Stoian si va recomand serviciile dumnealui cu multa caldura. Nu numai ca este un instructor cu mult calm dar pune mare accent pe invatarea corecta a comenzilor si tehnicii sofatului. Va multumesc D-le Stoian!

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Bucuresti

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici