Vrei permis? Vrei sa beneficiezi de cele mai bune conditii de pregatire, pentru a fi sigur ca-l obtii? Atunci ai facut alegerea cea mai buna, daca te-ai inscris la noi!

Scoala de soferi TEO este printre singurele autorizate sa desfasoare pregatirea viitorilor conducatori auto pentru toate categoriile - AM, A1, A2, A, B, B1, BE, C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE.

Bucuresti, judetul Bucuresti
Telefon: 0722324033
Adresa: Str. Campia Libertatii nr.37A, sector 3
Email: office@vreaupermis.ro
Website: http://www.vreaupermis.ro

17 8 Administreaza aceasta pagina

Comentarii

 1. Anonim a raspuns in 12 Ianuarie 2016:
  NU RECOMAND NICI EU ! au avut probleme cu baza de date si a trebuit sa stau 2-3 saptamani ca cica nu figuram in ea .
 2. Anonim a raspuns in 19 Noiembrie 2015:
  Nici eu nu recomand aceasta scoala .Am stat 2 luni sa termin 15 amarate de sedinte, iar pentru dosar , care in mod normal ti-l da la 2-3 zile dupa am stat 3 saptamani. Instructorul a fost ok, dar scoala in sine este de cacao. NU RECOMAND !!
 3. Anonim a raspuns in 20 Octombrie 2015:
  Am terminat scoala de soferi de 10 zile. Nu pot merge sa dau sala pentru ca au probleme cu baza de date. Pe scurt am platiti tot, am dosarul complet dar nu sunt in data de baze la politie. Nimeni nu spune nimic clar, pe banii mei, pe timpul meu.
 4. Anonim a raspuns in 10 Iulie 2015:
  Am facut scoala de soferi la ei cu Munteanu Alin, pot spune ca nu au fost probleme. Chiar am reusit sa iau din prima iar instructorul a fost ca un prieten si a reusit sa ma invete ca a fi sofer inseamna mai mult decat a conduce. Ma bucur ca am dat de asa un instructor, ma bucur ca acum am plasticul in mana :)). Multumesc Alin M
 5. Anonim a raspuns in 17 Iunie 2015:
  Doar cu scandal am reusit sa termin cursurile in 5 luni de zile.... Nu recomand!
 6. Anonim a raspuns in 17 Decembrie 2014:
  Regret ca m-am inscris la scoala de soferi Teo. Din 12 sedinte am facut doar 2 in decursul a 2 luni de zile deoarece la fiecare sedinta programata instructorul ma suna si-mi spune ca are examen si nu poate sa faca sedinta programata cu mine. Doamnele de la secretariat mi-au spus ca nu au ce face si sa astept pana la sfarsitul lui ianuarie ca sa-mi reiau orele pentru ca vine perioada concediilor si nu-mi poate schimba instructorul. In plus instructorul este genul de persoana care urla la tine si atunci cand nu urla imi face capul calendar cu problemele sale personale. Nu am platit ca sa se tipe la mine si nici sa fiu pe post de psiholog si sa stau sa-i ascult problemele. Nu o sa invat niciodata sa conduc daca fac 1 sedinta pe luna cu un instructor care ori tipa ori is plange de mila langa mine. Imi pare rau sa va spun dar aveti servicii execrabile sau poate am fost eu ghinionist. Nu recomand scoala de soferi Teo nimanui si va sfatuiesc sa cautati alte scoli care-si dau interesul si care nu-si bat joc de voi , de banii vostri , de timpul vostru.
 7. Anonim a raspuns in 06 Martie 2014:
  wow...iti multumesc foarte mult..chiar eram in dubii...maine ma inscriu la scoala de soferi si aveam de gand sa ma inscriu la ei...si eu m.am gandit k este o scoala aglomerata si fara chef de munca..inca o data iti multumesc...
 8. Anonim a raspuns in 30 Ianuarie 2014:
  Nu recomand acesta scola!!!!!!!!!!!1 Nu isi dau interesul, sunt spgari, te amana de te plitisesti. Ex . din noembrie si pana azi 30 ianuarie 2014 am efectuat 5 ore de conducere desi dupa contract trbuia sa dau examenul. Au trect deja 3 luni si cred ca abia in martie-aprile voi termina cu ei.Concluzia:sunt aglomerati si nu au chef sa se ocupe de instruirea profesionala a elevilor. Sfat:cautati alta scoala si interesati_va in cele mai mici amanunte de calitatea instuctorilor!

Ce parere ai despre aceasta scoala de soferi? Esti multumit? Cum s-a comportat instructorul? Ai recomanda scoala si prietenilor tai? Lasa un mesaj mai jos:

Vreau sa raman anonim


Vezi alte scoli de soferi din Bucuresti

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici