am inceput cursurile practice cat B (traseul) in data de 9 SEPTEMBRIE 2013... am facut 8 sedinte din care cu greu am inteles cum trebuie pornita masina, apoi s-a stricat masina , am mai stat o saptamana , apoi s-a imbolnavit instructorul am mai stat o sapt,,, apoi iar am mai stat pina m-a dus la alt instructor inca o saptamana jumatate , in sfarsit am mai facut 2 sedinte... dupa care iar s-a imbolnavit instructorul si iar am mai stat 3 sapt. suntem, la inceputul lui noiembrie si eu mai am de facut 5 sed. mi le-au programat in sfarsit la mijloc si stupoare... m-au anuntat ca iar imi este amanata data... ce pot sa fac in cazul asta... sa ma mut la alta scoala........ sa astept ........sa fac reclamatie la ARR ce pot face.?imi este teama ca uit tot ce am facut pina acum. inca nu stiu pe ce masina dau examenul.....daca ma mut la alta scoala o platesc de la inceput? specific faptul ca am platit la actuala scoala tot ce mi s-a cerut legal. ce pot face?

Intrebare postata de Aremere Ana in Practica.


 1. Aremere Ana a raspuns in 06 Noiembrie 2013:
  haios este ca sa zic asa.. ca o glumita ca am avut 2 instructori care au intrat in spital , e adevarat cu operatii usoare si personale . deci, cand se va aseza examinatorul linga mine la examen o sa ii spun buna ziua si o sa il intreb cum sta cu sanatatea..:)))daca sufera de ceva...daca vrea sa iasa viu de la mine din masina:)).cine stie ori imi da permisul ori ma da jos. ce mai ... ori la bal ori la spital.
 2. Aremere Ana a raspuns in 06 Noiembrie 2013:
  multumesc frumos pentru raspuns si sfat. :)o sa am rabdare . mai am 5 sedinte si sper sa dau examenul pe masina cu care le voi face ... sper.
 3. praslea cel voinic a raspuns in 06 Noiembrie 2013:
  Daca stii sa conduci poti sa vb la scoala sa-ti dea drumu' la examen . Daca nu stai asa si astepti sa-ti vina randul . Ramai la asta , banii inapoi nu-i mai vezi ! Du-te la director prezinta-i problema s-ar putea sa iesi cel mai bine . bafta . Asta cu dusu la autoritati e aiurea :)
 4. Mitan Andreea a raspuns in 06 Noiembrie 2013:
  Examenul il dai pe ce masina vrei tu, important e sa stii sa o stapanesti. Daca intentionezi sa te muti la o alta scoala, toate procedurile de inscriere si plata se vor face de la 0 . Sfatul meu este sa ai rabdare. Nu esti singura care trece prin asa ceva, am mai auzit.

Vrei sa raspunzi la aceasta intrebare?

Conecteaza-te sau n-ai cont?

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici