Am facut scoala de soferi si am dat sala de 2 ori si am picat. Acum ma simt mai pregatita sa dau sala dar a trecut mai bine de un an de cand am facut scoala de soferi. Ce trebuie sa fac sa platesc iar scoala de soferi, sa fac iar 10 jedinte de condus, sau sa imi refac actele din dosar ?

Intrebare postata de Gae Cristina in Scoala de soferi.


 1. Baciu Marta Madalina a raspuns in 08 Aprilie 2014:
  Buna Cristina, din pacate trebuie s-o iei de la capat cu scoala si cu sedintele, controlul medical, examenul psihologic , cazierul si toate taxele. Da, trebuie sa faci scoala de soferi din nou (eu am fost in situatia asta). Fiecare document de la dosar are un termen de valabilitate, scoala are un an, examenele medicale la fel, cazierul 6 luni, taxele se repeta pentru fiecare examen in parte,doar taxa de permis e platita o data si gata (sa ai chitanta).
 2. Gae Cristina a raspuns in 27 Martie 2014:
  Sa inteleg k nu mai trebuie sa platesc scoala de joferi din nou cum am facut prima data? Doar sa platesc actele din nou si toate tacsele? Va multumesc k imi raspundeti la intrebari!
 3. Gae Cristina a raspuns in 27 Martie 2014:
  Doar dosarul si toate taxele sa le platesc din nou. Nu mai e necesar sa mai platesc scoala ink o data?!? Sau trebuie sa platesc cum am platit pentru prima data? Va multumesc k ma ajutati cu acestea intrebari!
 4. Echipa pdc.ro a raspuns in 27 Martie 2014:
  Trebuie sa-ti refaci dosarul si sa platesti toate taxele din nou.

Vrei sa raspunzi la aceasta intrebare?

Conecteaza-te sau n-ai cont?

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici