La testul 33-. Cum veţi semnaliza faptul că autovehiculul cu care circulaţi a rămas în pană pe partea carosabilă? A. prin folosirea luminilor de poziţie; B. prin instalarea triunghiurilor reflectorizante şi prin folosirea luminilor de avarie; C. prin purtarea vestei reflectorizante. In testul asta raspunsul e numai B iar in alt test aceeasi intrebare raspunsul este:AB iar ce-i de pe drpciv raspund:AB cum si care e corect La testul 41 intrebarea #1824 147. Aveţi obligaţia de a opri imediat autovehiculul la semnalele adresate de: A. personalul autorizat de la trecerile la nivel cu calea ferată industrială; B. conducătorii unor grupuri organizate; C. nevăzătorii, prin ridicarea bastonului alb, atunci când aceştia traversează strada. aceeasi poveste (AC raspunsuri) iar pe drpciv (doar C) Multumesc pentru intelegere!!

Intrebare postata de Andrei Enachi in Chestionare auto.


 1. Echipa pdc.ro a raspuns in 13 Mai 2015:
  @Ervin cand 2 masini de aceeasi categorie se intalnesc intr-o panta prioritate are cel care coboara. Aici vorbim de categoria C1E. Cand 2 masini de aceeasi categorie se intalnesc intr-o panta si cel care urca are pe partea sa un obstacol care necesita iesirea pe contrasens pentru al depasii, are prioritate cel care urca. Raspunsul corect este A.
 2. ionel rebeca a raspuns in 15 Martie 2015:
  as vrea sa stiu si eu care chestionare sunt corecte drpciv sau i.drpciv
 3. Ervin Gallik a raspuns in 08 Martie 2015:
  #3159 Permisul de conducere pentru categoria C1E se poate obtine la varsta de: A. 18 ani; B. 21 de ani; C. 20 de ani. Ai raspuns gresit. Raspunsul corect este B. Tu ai raspuns A. Raspunsul corect este A, va rog sa remediati eroarea, multumesc.
 4. Echipa pdc.ro a raspuns in 09 Februarie 2015:
  Raspunsurile la intrebarile de pe site-ul nostru sunt corecte. Site-ul oficial nu a mai fost actualizat de ani de zile, nu va sfatuim sa completati chestionarele acolo. Faceti chestionare pe acest site, pdc.ro

Vrei sa raspunzi la aceasta intrebare?

Conecteaza-te sau n-ai cont?

Inchide
Inchide

Nu ai cont?

Conecteaza-te cu facebook Inscrie-te
Esti instructor auto?
Conecteaza-te aici